Buss 100

Sitter just på på buss 100 någonstans ute i sherwoodskogen, sitter här med min trogna undersåte Robin A.K.A Oswald, han taktikvilar medans jag studsar runt som en känguru på internet, tror nästan att jag gått in på samma sidor 3 gånger dom senaste 20 milen, det kommer bli några gånger till eftersom det återstår ett X antal mil.
När jag tittar ut genom fönstret ser jag bara skog och helt plötsligt från ingenstans kommer en osthyvel upp?! WTF, vilken by har en osthyvel till stadsmärke?
Nu börjar kvällen gry och det är solnedgång, satan så jag får allt att låta så jävla underbart men att sitta i den här lökiga bussen är inte så underbart, sittsår, lökningar och oswald får högsta brännskadan på armen av min fläkt på datan.

Dagen har vart riktigt bra, många roliga citat idag när vi pratade om utlandstjänst med kaptenen och löjtnaden,
Ang Afghanistan:
Värnpliktig:- "Finns det tillgång att handla snus och cigaretter där nere?"
Löjtnaden:- "Vatten och Snus är som A och O på svenska förläggningar"
Vi fick se en bild på ett befäl som står bredvid 3 st afghaner och då säger befälet: "Alla ser ut som Usama Bin Laden där nere, men det får man leva med"

Jag hoppas verkligen svenska folket har någon känsla för vad sång är och inte ikväll och röstar ut Johan Palm ur IDOL 2008, när ska folket fatta vinken på att man inte ska gå vidare bara för att han är minst?!

Peace
Batman

PS
I USA delar dom ut medaljer till dom som kan borsta tänderna när dom är ute på utlandstjänst DS!

Stjärnor, minusgrader och manlig kärlek

Natten tillbringade jag som sagt under bar himmel, riktigt mysigt förutom att jag glömde fingrarna och tårna ute i skogen när jag gick tillbaka idag, dom hänger säkert i ett träd, undrar just om jag måste skriva en förlustanmälan på dom?.
Första gången jag vandrade inatt för att lägga mig och observera vårat skyddsobjekt i två timmar så huttrade jag fram 500 meter, när jag kom tillbaka fick jag och Oswald visa våran manliga sida och krypa ner i ETT  enmannarstält eftersom alla andra hade tagit egna. Trångt, men man fick lite bättre värme.

Just nu är det en kväll som den brukar vara, Edin putsar skorna i 4 timmar, Carman sitter på blocket.se och letar bilar och tv.n visar Simpson und Family Guy, Home Sweet Home.

Peace

Tobias A.K.A Theodor

Kalle 5 år...

....Kissar.
" - Löjtnant hinner jag gå och kissa?
- KISSA?! Kalle 5 år KISSAR, du har 1 minut på dig att PISSA."
En klassisk dag då man måste tala rätt, gå rätt, äta rätt tillochmed pissa rätt?! Det kanske blir piss VM för hela den här plutonen efter muck.
Dagen började med lite juridik sen kom den efterlängtade eftermiddagen då vi skulle ha snabbskytte, när vi kom fram till skjutbanan kommer våran löjtnant och säger "För en gångs skull har ni lyckats men hela F21's personal har misslyckats förutom jag, förådet har glömt att fixa patroner så det blir ingen skjutning."
Kanon, ungkarlarna på förådet har säkert stått och spelat innebandy mot väggen hela veckan igen. Vi fick även en överaskning om att vi ska sova utomhus i morgon, under bar himmel och stjärnor som blänker, låter det inte mysigt? glömde berätta om minusgraderna och alla tigrar och lejon som vi har i skogarna här.

Godnatt Evelina

PEACE
Theodor 3 år

Tågluffarens återkomst

Bräcke, Bräcke, Bräcke, Äntligen har jag hittat ett ställe som är mer öde än Oswalds kala fläck på hakan han får när han inte rakar sig. Kvällen i Bräcke varade i ca 2 timmar där jag och Zidén satt och hade en  DJUP diskution om vad som var rätt eller fel angående "Duo och Duett" vi fick använda en varsin livlina "ring en vän" och tillslut kom vi överens om ett svar.
Sov ungefär 3 timmar på tåget och kommer fram till luleå och ska vara fit for fight igen för att sminka sig och ta på sig grönuniformen som luktar ungefär 3 månader fältvecka vilket besvarar svett, brandrök, krutstänk, CLP, gräs och även en liten gnista kärlek. 

Dagen räddades när jag och Johansson åkte in till självaste Luleå som man förövrigt ser ungefär 2 ggr i veckan och köpte snus på den billiga affären med dom söta flickorna som jobbar där, jag tror dom måste ha intagningsprov för att få jobba där "Du måste vara en snygg tjej i dina bästa år, ej över 23 och inte under 18"

Tack jag tar befälet över sängen, sängen, GODNATT

PEACE


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0